Информация за MagicGateBg.com

MagicGateBg.com

Сайтът има за цел да обедини всички хора, които се интересуват и биха искали да практикуват магия в България.

Ние сме най-големият по обем и потребители окултен уеб сайт и форум, който до момента съществува в странта ни. Базата данни с информация и регистрираните потребители е толкова голяма, че се наложи няколко пъти да ъпгрейдваме форума и сайта, за да поемем този ресурс от информация. Дори и с тази последна версия на ъпгрейд на уеб сайта и форума, сме предприели важна стъпа за това, да можем да продължаваме да съществуваме и да даваме ценна информация на тези, които я търсят.

Какво можете да правите в MagicGateBg.com

MagicGateBg.com е уеб сайт, който има и форум платформа, чрез която можете интерактивно да общувате с хора със сходни интереси в областта на магията, където:

  • Можете да срещнете нови приятели и съмишленици, с които заедно да правите магическите си ритуали
  • Да научите нови ритуали и начини за правене на ритуали
  • Имате достъп до MG Библиотека пълна с окултна литература
  • Бихте могли да потърсите магическа помощ от модераторите на MG Форум
  • Не на последно място само тук бихте имали възможност да общувате и да потърсите магическа помощ от Wizard
  • Всички желаещи които искат да се научат да практикуват магия ще могат да го направят в специално създадена секция към уеб сайта. Тези уроци ще се водят само от Wizard, а това ви гарантира, че всичко което ще научите, ще бъде от човек, който вече над 20 год. практикува магия и продължава да се развива и да търси начини за събеусъвършенстване
  • Ще имате възможност да изразите благодарността си, като направите MG Дарение, чрез някои от предоставните методи за разплащане. Всеки, който прояви желание, ще бъде споменат на страниците на MG Форума в определената за това секция
  • Преди всичко бихте могли да се забавлявате и да прекарате приятни и ползотворни моменти с приятелите и почитателите на MagicGateBg.com

Администрирането на MagicGateBg.com

Този уеб сайт и форум към него е изключителна собственост на Wizard. Админстрирането се прави единствено от Wizard и Odisey. Всяка останала информация, за това кой управлява MagicGateBg.com, е напълно невярна и следва да се счита за измама.

MG Форумът разполага с много добре подготвени модератори, които биха могли да ви помогнат в магическите ви ритуали, разбира се, ако имат необходимоте време за това. Помоща на модераторите не е задължително условие – тя се основава само на лична преценка и желание за това.

През всичките тези повече от 10 години в които сме били част от виртуалното пространство, много хора са били част от модераторския екип на MagicGateBg.com. За да не стават „обърквания“ – в случай на информация, която може да бъде използвана с цел ползване на името на MagicGateBg.com, мога категорично да заявя, че всеки от модераторите, които могат да се ползват от името на MagicGateBg.com са настоящи модератори тук. Всеки който не фигурира сред модераторите не трябва да се счита за част от модераторския екип и следователно да изявява претенции за автентичност!!

Регистрацията в MagicGateBg.com

С регистрирането си в MG сайт и MG форум, бихте могли да имате достъп до пълното съдържание на MagicGateBg.com.

Някои от линковете, като например този водещ до MG Библиотеката, също така линкът водещ до личната форма за контакт с Wizard ще бъдат скрити. Освен това тези от вас, които изразят желание да учат магия с Wizard, ще имат специален линк за достъп до информацията, която ще бъде публикувана на тяхната страница. Информация като: магически уроци, ритуали, заклинания, всичко което е споделено в процес на обучението, и т.н. Това би помогнало на ученика да проследи пълното си обучение и всеки път, когато пожелае да има достъп до това, което е учил и направил по време на обучението си.

Преди всичко регистрацията ви дава сигурност, че винаги ще разполагате с информацията, която търсите, както и с възможността да запазвате (до 50МВ) личните си съобщения, които получавате в MG Форума.

Регистрация